Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SEL35F18F.SYX.

Specificaties Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8

Merk

Sony

Fabrikantcode

SEL35F18F.SYX

Omschrijving van de Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8

De Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8 is een geweldige set voor degenen die professionele vlogs maken. Met het grote maximale diafragma van f/1.8 is de lens extreem lichtgevoelig, waardoor je heldere foto's kunt maken, zelfs in situaties met weinig licht. Daarnaast kun je met deze lens foto's en video's maken met een mooie onscherpe achtergrond, waardoor je producten echt naar voren komen. Een van de beste eigenschappen van deze camera is de framing stabilisatie, waarmee je onderwerp altijd perfect in het midden van het beeld blijft, omdat de camera de bewegingen volgt. Met een gewicht van slechts 399 gram is deze camera ook nog eens zeer draagbaar, ideaal voor op reis of onderweg. Deze camera maakt gebruik van een grote full frame beeldsensor, waardoor je kunt filmen zonder dat je beelden bijgesneden worden. Dit betekent dat je een breed gezichtsveld hebt en zowel jezelf als de omgeving gemakkelijk in beeld kunt brengen. Met de mogelijkheid om video's te maken in 4K-resolutie en maximaal 120 frames per seconde, kun je vloeiende beelden vastleggen die je later kunt vertragen tot slow motion-video's tijdens de nabewerking. Als je houdt van het maken van cinematische video's, kun je de cinematic vlog-instelling gebruiken, waarmee je filmt in dezelfde beeldverhouding als bioscoopfilms, namelijk 2.35:1. Al met al biedt de Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8.

Pluspunten
  • Met een groot maximaal diafragma van f/1.8 kun je portretfoto's maken met een mooie onscherpe achtergrond. De camera volgt de bewegingen van een onderwerp en houdt deze in het midden van het beeld door middel van beeldstabilisatie. Als je productrecensies filmt, gebruik dan de Product Showcase-instelling en stelt de camera automatisch scherp op het object.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8. Als je de Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.