Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. TCL TS8111

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de TCL TS8111. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze TCL TS8111-EU.

Specificaties TCL TS8111

Merk

TCL

Fabrikantcode

TS8111-EU

Omschrijving van de TCL TS8111

Met de TCL TS8111 haal je een echte bioscoopervaring in huis. Deze soundbar zorgt voor een indrukwekkend surround geluid, zonder dat je extra achterspeakers nodig hebt. De revolutionaire Dolby Atmos technologie stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor je volledig opgaat in je favoriete films en series. Met de handige meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig kiezen uit verschillende geluidsmodi. Elke modus heeft zijn eigen unieke kenmerken, waardoor je het geluid precies kunt afstemmen op wat je kijkt of luistert. Of je nu een spannende actiefilm bekijkt of geniet van je favoriete muziek, met de TCL TS8111 ben je verzekerd van een optimale geluidsbeleving. Naast het geweldige geluid biedt deze soundbar ook een redelijk basgeluid dankzij de 2 geïntegreerde woofers. Zo hoef je geen aparte subwoofer aan te schaffen om te kunnen genieten van een indrukwekkende bas. De TCL TS8111 is de perfecte aanvulling op je thuisbioscoop en zorgt ervoor dat je elke filmavond omtovert tot een ware bioscoopervaring.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound. Je hebt de keuze uit diverse geluidsmodi, waarmee je het geluid van de soundbar kunt aanpassen aan wat je aan het kijken bent. Dankzij de twee ingebouwde woofers levert de soundbar een behoorlijke basgeluidskwaliteit.

Minpunten
  • Voor het echte genot van de diepste bastonen heb je een aparte subwoofer nodig.

Veelgestelde vragen over de TCL TS8111 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de TCL TS8111 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de TCL TS8111. Als je de TCL TS8111 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de TCL TS8111 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.