Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. TCL TS8132

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de TCL TS8132. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze TCL TS8132-EU.

Specificaties TCL TS8132

Merk

TCL

Fabrikantcode

TS8132-EU

Omschrijving van de TCL TS8132

Met de TCL TS8132 geniet je van een meeslepende surround sound-ervaring, zonder dat je achterluidsprekers nodig hebt. Deze soundbar is uitgerust met 2 naar boven gerichte speakers, waardoor het geluid een extra ruimtelijk effect krijgt. Dankzij de geavanceerde Dolby Atmos technologie wordt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie gestuurd, waardoor je wordt ondergedompeld in een indrukwekkende 3D-audio ervaring. Naast het overweldigende surround geluid, levert de TCL TS8132 ook diepe en krachtige basgeluiden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de meegeleverde draadloze subwoofer, die naadloos kan worden gekoppeld aan de soundbar. Hierdoor hoef je geen kabels door je woonkamer te leggen en geniet je van een opgeruimde en strakke uitstraling. De subwoofer voegt een extra dimensie toe aan je luisterervaring, waardoor je niet alleen kunt genieten van heldere en gedetailleerde geluiden van de soundbar, maar ook van de diepste tonen die je helemaal meeslepen in je favoriete films, series of muziek. De TCL TS8132 is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn slanke design en hoogwaardige afwerking past hij perfect in elke woonkamer. Of je nu films kijkt, naar muziek luistert of games speelt, met de TCL TS8132 haal je de ultieme audio-ervaring in huis. Laat je.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound. De twee naar boven gerichte luidsprekers zorgen voor een meeslepende surroundervaring. Met de meegeleverde subwoofer kun je naast het heldere geluid van de soundbar ook luisteren naar de diepste tonen.

Minpunten
  • Als je wilt genieten van echt surroundgeluid, heb je een soundbar met achterluidsprekers nodig.

Veelgestelde vragen over de TCL TS8132 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de TCL TS8132 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de TCL TS8132. Als je de TCL TS8132 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de TCL TS8132 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.