Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. TCL X937U

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de TCL X937U. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze TCL X937UE.

Specificaties TCL X937U

Merk

TCL

Fabrikantcode

X937UE

Omschrijving van de TCL X937U

De TCL X937U brengt je naar een andere wereld met je favoriete films of series. Deze soundbar zorgt voor een echte surround sound-ervaring dankzij de inbegrepen achterspeakers. Hierdoor hoor je het geluid echt van alle kanten komen, alsof een auto daadwerkelijk voorbij raast. Met Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, waardoor je elk detail hoort en voelt. En met de bijgeleverde subwoofer geniet je ook van de diepste tonen, waardoor het geluid echt tot leven komt en je een authentieke bioscoopervaring bij jou thuis beleeft. Naast de indrukwekkende geluidskwaliteit biedt de TCL X937U ook nog andere handige functies. Zo is de soundbar voorzien van Bluetooth, waardoor je draadloos verbinding kunt maken met je smartphone, tablet of andere apparaten. Hierdoor kun je gemakkelijk je favoriete muziek streamen of draadloos telefoongesprekken voeren. Daarnaast heeft de soundbar een slank en stijlvol ontwerp dat perfect past bij elke moderne inrichting. Met de TCL X937U haal je niet alleen een fantastische geluidservaring in huis, maar ook een prachtig en veelzijdig audio-apparaat dat je interieur verrijkt.

Pluspunten
  • Je ervaart true surround sound dankzij de achterluidsprekers. Dolby Atmos laat het geluid via het plafond naar je luisterplek sturen, zodat je kunt genieten van surround sound. Met de bijgeleverde subwoofer kun je naast het heldere geluid van de soundbar ook luisteren naar de diepste tonen.

Minpunten
  • De soundbar is niet compatibel met het toevoegen aan een multiroom systeem.

Veelgestelde vragen over de TCL X937U en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de TCL X937U klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de TCL X937U. Als je de TCL X937U wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de TCL X937U is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.