Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Technisat DigitRadio 143 CD (V3) Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Technisat DigitRadio 143 CD (V3) Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Technisat 0000/3989.

Specificaties Technisat DigitRadio 143 CD (V3) Zwart

Merk

Technisat

Fabrikantcode

0000/3989

Omschrijving van de Technisat DigitRadio 143 CD (V3) Zwart

Met de Technisat DigitRadio 143 CD (V3) Zwart geniet je van een kristalhelder geluid terwijl je naar duizenden internationale radiozenders luistert. Deze radio is uitgerust met een geavanceerde DAB+ tuner, waardoor je een digitaal signaal ontvangt en kunt genieten van een breder scala aan zenders dan met een traditionele FM-radio. Daarnaast kun je moeiteloos naar je eigen muziek luisteren. Sluit eenvoudig je smartphone aan via bluetooth of speel je favoriete cd's af met de ingebouwde cd-speler. De Technisat DigitRadio 143 CD (V3) Zwart biedt ook handige extra functies. Zo heeft de radio een ingebouwd alarm, waardoor je 's ochtends wakker kunt worden met je favoriete muziek. Daarnaast beschikt deze radio over een handige snooze-functie, zodat je nog even kunt blijven liggen voordat je de dag begint. Met het heldere LCD-display kun je eenvoudig de tijd, zenderinformatie en andere instellingen aflezen. Bovendien is deze radio voorzien van een afstandsbediening, zodat je vanuit je luie stoel moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende zenders en functies. Met zijn strakke zwarte design en compacte formaat past de Technisat DigitRadio 143 CD (V3) Zwart perfect in elke kamer. Of je nu in de woonkamer ontspant, in de keuken kookt of in de slaapkamer tot rust komt, deze radio zorgt altijd voor een aangename sfeer. Kies voor k.

Pluspunten
  • Dankzij de digitale DAB+ tuner luister je naar een radiosignaal zonder ruis. Je kunt draadloos muziek streamen naar de radio via bluetooth. Word in de ochtend gewekt met behulp van de ingebouwde wekker.

Minpunten
  • De radio heeft geen accu ingebouwd, dus je kunt hem niet overal in huis neerzetten.

Veelgestelde vragen over de Technisat DigitRadio 143 CD (V3) Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Technisat DigitRadio 143 CD (V3) Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Technisat DigitRadio 143 CD (V3) Zwart. Als je de Technisat DigitRadio 143 CD (V3) Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Technisat DigitRadio 143 CD (V3) Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.