zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Technisat Digitradio 451 CD IR Hout. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Technisat 0000/3938.

Specificaties Technisat Digitradio 451 CD IR Hout

Merk

Technisat

Fabrikantcode

0000/3938

Omschrijving van de Technisat Digitradio 451 CD IR Hout

Met de Technisat Digitradio 451 CD IR geniet je van radio in de hoogste kwaliteit. Deze radio is uitgerust met een geavanceerde DAB+ tuner, waardoor je kunt genieten van een kristalhelder digitaal signaal zonder enige ruis. Het bedienen van de radio is eenvoudig en comfortabel vanaf je favoriete zitplek dankzij de handige TechniSat CONNECT app. Naast het luisteren naar radio, kun je ook draadloos je favoriete afspeellijsten streamen via bluetooth. De radio is voorzien van een handige USB-aansluiting, waardoor je ook eenvoudig je eigen muziek kunt afspelen vanaf een USB-stick of externe harde schijf. Dit zorgt voor een persoonlijke en veelzijdige luisterervaring. Deze veelzijdige radio is perfect voor in de slaapkamer. Met de handige alarmfunctie kun je je `s ochtends op een prettige manier laten wekken. Zo word je iedere dag op tijd wakker met je favoriete muziek of radiostation. Kortom, de Technisat Digitradio 451 CD IR is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige radio-ervaring met veel handige functies.

Pluspunten
  • Met de digitale DAB+ tuner kun je luisteren naar een radiosignaal zonder ruis. Bedien de radio op afstand met de TechniSat CONNECT app, zowel beschikbaar voor Android als iOS. Stream draadloos muziek naar de radio via bluetooth.

Minpunten
  • De radio heeft geen batterij in de behuizing, waardoor je hem niet overal in huis kunt plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Technisat Digitradio 451 CD IR Hout en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Technisat Digitradio 451 CD IR Hout klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Technisat Digitradio 451 CD IR Hout. Als je de Technisat Digitradio 451 CD IR Hout wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Technisat Digitradio 451 CD IR Hout is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals