Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Ultimate Ears BOOM 3 Paars

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Ultimate Ears BOOM 3 Paars. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Ultimate Ears 984-001363.

Specificaties Ultimate Ears BOOM 3 Paars

Merk

Ultimate Ears

Fabrikantcode

984-001363

Omschrijving van de Ultimate Ears BOOM 3 Paars

Met de Ultimate Ears BOOM 3 Paars kun je altijd en overal een feestje bouwen. Deze speaker heeft een stof- en waterdicht ontwerp, waardoor hij zelfs kan drijven. Dit maakt het gemakkelijk om hem mee te nemen naar het strand of het zwembad. Met een draadloos bereik van maar liefst 45 meter kun je jouw smartphone veilig op een droge plek bewaren terwijl je geniet van je favoriete muziek. De accu van de BOOM 3 heeft een indrukwekkende levensduur van 15 uur, waardoor je de hele middag en avond ononderbroken kunt luisteren naar je favoriete nummers. En als de avond ten einde loopt, kun je de accu eenvoudig weer opladen met de meegeleverde USB-kabel. Maar dat is nog niet alles: met de Party Up functie kun je tot wel 150 speakers draadloos aan elkaar koppelen. Hierdoor wordt het geluid nog krachtiger en wordt het feest nog groter. Dus nodig je vrienden uit en maak van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring met de Ultimate Ears BOOM 3 Paars.

Pluspunten
  • Dankzij de 360 graden geluidsverdeling klinkt jouw muziek helder vanuit elke positie. Het ontwerp dat bestand is tegen stof en water maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • Als de batterij leeg is, kun je niet verder luisteren via een audiokabel.

Veelgestelde vragen over de Ultimate Ears BOOM 3 Paars en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Ultimate Ears BOOM 3 Paars klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Ultimate Ears BOOM 3 Paars. Als je de Ultimate Ears BOOM 3 Paars wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Ultimate Ears BOOM 3 Paars is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.