Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Ultimate Ears Hyperboom Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Ultimate Ears Hyperboom Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Ultimate Ears 984-001804.

Specificaties Ultimate Ears Hyperboom Wit

Merk

Ultimate Ears

Fabrikantcode

984-001804

Omschrijving van de Ultimate Ears Hyperboom Wit

Met de Ultimate Ears Hyperboom Wit geniet je van een ongeëvenaarde geluidservaring. Deze draagbare speaker maakt gebruik van de slimme Brainy Adaptive EQ, waardoor de geluidskwaliteit altijd optimaal is. Dankzij de ingebouwde microfoon analyseert de speaker de ruimte en past het geluid automatisch aan, zodat je zelfs op een dakterras kunt genieten van je favoriete muziek. Maar dat is nog niet alles. Deze speaker biedt ook de mogelijkheid om hem te koppelen aan een andere Ultimate Ears speaker, waardoor je kunt genieten van een meeslepend stereo geluid en een nog hoger volume. Of je nu een feestje geeft of gewoon wilt genieten van je favoriete nummers, met de Hyperboom heb je altijd de ideale sfeer. En maak je geen zorgen als er per ongeluk een drankje omgestoten wordt, want deze speaker is waterdicht. Zo kun je zorgeloos blijven genieten, zelfs als er wat spetters op de speaker terechtkomen. En met een indrukwekkende accuduur van maar liefst 24 uur kun je de hele nacht door blijven dansen op je favoriete deuntjes. De Ultimate Ears Hyperboom Wit is de perfecte metgezel voor elke muziekliefhebber die altijd en overal van een geweldige geluidskwaliteit wil genieten.

Pluspunten
  • Je verbindt de luidspreker met een andere Hyperboom, Megaboom of Boom voor een hoger volume. De waterbestendige ontwerp maakt de luidspreker geschikt voor buitengebruik. Dankzij de batterijduur van 24 uur kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen NFC.

Veelgestelde vragen over de Ultimate Ears Hyperboom Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Ultimate Ears Hyperboom Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Ultimate Ears Hyperboom Wit. Als je de Ultimate Ears Hyperboom Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Ultimate Ears Hyperboom Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.