Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Ultimate Ears 984-001831.

Specificaties Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze

Merk

Ultimate Ears

Fabrikantcode

984-001831

Omschrijving van de Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze

Met de Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze kun je overal in de kamer genieten van je favoriete muziek. Deze bluetooth speaker zorgt voor een ultieme geluidsbeleving dankzij het 360 graden geluid. Het geluid wordt gelijkmatig verdeeld in de kamer, zodat je overal kunt genieten van een heldere en krachtige audio-ervaring. Deze bluetooth speaker is niet alleen geweldig voor binnenshuis, maar ook perfect voor buitengebruik. Hij is waterdicht, stofafstotend en valbestendig, waardoor je hem zonder zorgen kunt meenemen naar het strand, het park of een feestje op een dakterras. Daarnaast is de Wonderboom 3 uitgerust met een ingebouwde microfoon, zodat je eenvoudig telefoongesprekken kunt voeren terwijl je muziek afspeelt. Wil je nog meer uit het geluid halen? Dan kun je 2 Wonderboom speakers aan elkaar koppelen voor een indrukwekkende stereo geluidsweergave. Met de Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze ben je verzekerd van een geweldige geluidservaring, waar je ook bent. Kies voor kwaliteit en geniet van je favoriete muziek met deze veelzijdige bluetooth speaker.

Pluspunten
  • Je muziek klinkt helder vanuit elke positie dankzij de 360 graden geluidsverspreiding. De speaker is ontworpen om bestand te zijn tegen vallen, stof en spatwater, waardoor hij geschikt is voor buitengebruik. Voor een hoger volume kun je de speaker koppelen aan een andere Wonderboom 3.

Minpunten
  • Als de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiokabel.

Veelgestelde vragen over de Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze. Als je de Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Ultimate Ears Wonderboom 3 Roze is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.