Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Victrola VTA-240

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Victrola VTA-240. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Victrola VTA-240-MAHEU.

Specificaties Victrola VTA-240

Merk

Victrola

Fabrikantcode

VTA-240-MAHEU

Omschrijving van de Victrola VTA-240

De Victrola VTA-240 is een prachtige combinatie van retro design en moderne functies. Met deze platenspeler hoef je niet alleen oude vinylplaten af te spelen, maar kun je ook je favoriete muziek streamen vanaf je smartphone of tablet. Dankzij de ingebouwde bluetooth-functie kun je draadloos verbinding maken en genieten van een naadloze muziekervaring. Deze platenspeler is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch. In tegenstelling tot traditionele platenspelers, hoef je geen extra versterker aan te sluiten om geluid te produceren. De Victrola VTA-240 heeft namelijk ingebouwde speakers die de muziek direct afspelen zodra je verbonden bent. Dit betekent dat je meteen kunt genieten van je favoriete nummers, zonder gedoe. Daarnaast is deze platenspeler ook geschikt voor momenten waarop je in alle rust van muziek wilt genieten. Sluit gewoon een koptelefoon aan en laat je volledig onderdompelen in de wereld van je favoriete platen en afspeellijsten. De Victrola VTA-240 biedt je de vrijheid om je muziek op jouw manier te beleven, of je nu wilt luisteren via de ingebouwde speakers of in stilte met een koptelefoon.

Pluspunten
  • Stream draadloos muziek vanaf je smartphone of tablet naar de platenspeler via bluetooth. Door de ingebouwde speakers kun je ook zonder versterker van je platen genieten. Sluit een koptelefoon aan om in alle stilte van je favoriete platen te genieten.

Minpunten
  • Je zet geen platen om naar digitaal formaat op je computer met behulp van de platenspeler.

Veelgestelde vragen over de Victrola VTA-240 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Victrola VTA-240 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Victrola VTA-240. Als je de Victrola VTA-240 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Victrola VTA-240 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.