Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Yamaha A-S201 zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha A-S201 zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha AAS201BL2.

Specificaties Yamaha A-S201 zwart

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

AAS201BL2

Omschrijving van de Yamaha A-S201 zwart

De Yamaha A-S201 is een krachtige stereo versterker die jouw muziekervaring naar een hoger niveau tilt. Met een indrukwekkend uitgangsvermogen van 100 watt per kanaal levert deze versterker een helder en krachtig geluid, waardoor je favoriete muziek tot leven komt. Of je nu geniet van subtiele klassieke melodieën of je helemaal laat gaan op stevige rocknummers, de Yamaha A-S201 zorgt voor een meeslepende luisterervaring. Wat deze versterker echt speciaal maakt, is de phono aansluiting. Hiermee kun je moeiteloos je platenspeler aansluiten, zonder dat je een aparte voorversterker nodig hebt. Dit betekent dat je jouw geliefde vinylplaten meteen kunt afspelen in de hoogste geluidskwaliteit. Met de handige knoppen op het apparaat en de bijgeleverde afstandsbediening kun je bovendien de bas en treble naar jouw persoonlijke voorkeur instellen, zodat je het geluid precies kunt afstemmen op jouw smaak. De Yamaha A-S201 is niet alleen een krachtige versterker, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn elegante zwarte design past hij perfect in elke woonkamer of luisterkamer. Daarnaast is deze versterker voorzien van een speciale Pure Direct-modus, die alle onnodige schakelingen uitschakelt voor een nog zuiverder geluid. Met de Yamaha A-S201 geniet je van de beste geluidskwaliteit en ervaar je je favor.

Pluspunten
  • Sluit een platenspeler aan via de phono-aansluiting Pas het geluid aan naar jouw voorkeur via de toonregelaar.

Minpunten
  • De versterker heeft geen bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Yamaha A-S201 zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha A-S201 zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha A-S201 zwart. Als je de Yamaha A-S201 zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha A-S201 zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.