Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Yamaha A-S301 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha A-S301 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha AAS301BL2.

Specificaties Yamaha A-S301 Zwart

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

AAS301BL2

Omschrijving van de Yamaha A-S301 Zwart

De Yamaha A-S301 versterker is een meesterwerk als het gaat om het behouden van de oorspronkelijke geluidskwaliteit. Dankzij het revolutionaire ToP-ART-design van Yamaha is de binnenkant van deze versterker volledig symmetrisch opgebouwd. Dit betekent dat het linker- en rechterkanaal gescheiden zijn, waardoor ze elkaar niet beïnvloeden en je kunt genieten van een zuivere geluidsweergave. Met de Pure Direct-optie kun je zelfs nog een stap verder gaan in het bereiken van een onvervormde muziekervaring. In deze modus wordt het muzieksignaal geleid langs de kortst mogelijke route, zonder enige aanpassingen aan de klank. Dit betekent dat je de muziek hoort in zijn puurste vorm, precies zoals de artiest het bedoeld heeft. Maar dat is nog niet alles! De Yamaha A-S301 versterker beschikt ook over een scala aan handige functies die je muziekervaring naar een hoger niveau tillen. Denk aan een phono-ingang voor het aansluiten van je platenspeler, een hoofdtelefoonuitgang voor persoonlijk luisterplezier en een afstandsbediening voor optimaal gebruiksgemak. Met deze versterker haal je niet alleen een stukje vakmanschap in huis, maar ook de ultieme geluidservaring.

Pluspunten
  • De symmetrische opstelling scheidt het linker- en rechterkanaal om storing tot een minimum te beperken. In de Pure Direct-modus kun je genieten van onvervormde weergave van muziek. Met de speaker A/B-functie kun je wisselen tussen speakers in verschillende ruimtes.

Minpunten
  • De connecties zijn niet verguld, waardoor ze gevoelig zijn voor corrosie. De versterker is niet geschikt voor het afspelen van surroundgeluid.

Veelgestelde vragen over de Yamaha A-S301 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha A-S301 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha A-S301 Zwart. Als je de Yamaha A-S301 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha A-S301 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.