zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha A-S501 Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha AAS501SI2.

Specificaties Yamaha A-S501 Zilver

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

AAS501SI2

Omschrijving van de Yamaha A-S501 Zilver

De Yamaha A-S501 versterker is een waar meesterwerk als het gaat om het behouden van de oorspronkelijke klank. Met Yamaha's innovatieve ToP-ART-design is deze versterker intern volledig symmetrisch opgebouwd. Dit betekent dat het linker- en rechterkanaal gescheiden zijn, waardoor ze elkaar niet beïnvloeden. Hierdoor geniet je van een kristalheldere en nauwkeurige geluidsweergave, precies zoals de artiest het bedoeld heeft. Met de Pure Direct-optie van de Yamaha A-S501 wordt de muziek onvervormd weergegeven. In deze modus volgt het signaal de kortst mogelijke route, zonder enige aanpassingen aan de klank. Hierdoor wordt de muziek puur en onvervalst weergegeven, zodat je optimaal kunt genieten van de kleinste details en nuances in de muziek. Daarnaast is de Yamaha A-S501 voorzien van een elegant en stijlvol zilver design, waardoor hij niet alleen een hoogwaardige geluidskwaliteit biedt, maar ook een prachtige toevoeging is aan je interieur. Met deze versterker haal je niet alleen een technologisch meesterwerk in huis, maar ook een ware eyecatcher. Laat je betoveren door de pure en onvervalste weergave van je favoriete muziek met de Yamaha A-S501 versterker in zilver.

Pluspunten
  • De symmetrische constructie scheidt het linker- en rechterkanaal om storing tot een minimum te beperken. In de Pure Direct-modus geniet je van een onvervormde weergave van muziek. Met behulp van de speaker A/B-functie kun je wisselen tussen speakers in verschillende ruimtes.

Minpunten
  • De versterker is niet geschikt voor het afspelen van surroundgeluid.

Veelgestelde vragen over de Yamaha A-S501 Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha A-S501 Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha A-S501 Zilver. Als je de Yamaha A-S501 Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha A-S501 Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals