Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Yamaha Musiccast 20 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha Musiccast 20 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha AWX021WH.

Specificaties Yamaha Musiccast 20 Wit

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

AWX021WH

Omschrijving van de Yamaha Musiccast 20 Wit

Met de Yamaha Musiccast 20 Wit kun je moeiteloos je favoriete muziek door je hele huis streamen. Dankzij de geavanceerde wifi-functie kun je de speaker eenvoudig verbinden met andere MusicCast speakers in je huis, waardoor je een indrukwekkende multiroom opstelling kunt creëren of genieten van een krachtig stereogeluid. Deze speaker kan worden aangesloten op netstroom, waardoor je altijd verzekerd bent van een betrouwbare en stabiele verbinding. Bovendien kun je de Yamaha Musiccast 20 Wit ook gebruiken in combinatie met een MusicCast soundbar of receiver, zodat je een meeslepende surround sound ervaring hebt tijdens het kijken van films en series. Met de handige MusicCast Controller app op je smartphone of tablet kun je draadloos de muziek bedienen en genieten van een moeiteloze gebruikerservaring. Daarnaast biedt de speaker ingebouwde toegang tot populaire muziekdiensten zoals Spotify, Deezer en Pandora, zodat je altijd toegang hebt tot je favoriete nummers en afspeellijsten. Met de Yamaha Musiccast 20 Wit haal je een krachtige en veelzijdige speaker in huis die perfect past bij elke muziekliefhebber. Laat je betoveren door het heldere geluid en geniet van een ongekende muziekbeleving in elke kamer van je huis.

Pluspunten
  • Je kunt de speaker via MusicCast verbinden met andere MusicCast apparaten in huis. Met AirPlay kun je muziek streamen vanuit Apple apparaten naar de speaker. De speaker maakt via internet verbinding met duizenden radiostations.

Minpunten
  • Om een multiroom-opstelling te creëren, heb je extra speakers van Yamaha nodig.

Veelgestelde vragen over de Yamaha Musiccast 20 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha Musiccast 20 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha Musiccast 20 Wit. Als je de Yamaha Musiccast 20 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha Musiccast 20 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.