Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Yamaha Musiccast 50 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha Musiccast 50 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha AWX051WH.

Specificaties Yamaha Musiccast 50 Wit

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

AWX051WH

Omschrijving van de Yamaha Musiccast 50 Wit

Maak kennis met de Yamaha MusicCast 50 Wit, de perfecte toevoeging aan jouw multiroom-systeem. Met deze speaker geniet je van jouw favoriete muziek in elke kamer van het huis. Eenvoudig te installeren, sluit de speaker aan op het stopcontact en verbind hem vervolgens via wifi met je smartphone of tablet. Met behulp van de intuïtieve Yamaha MusicCast Controller app kun je moeiteloos muziek streamen vanaf populaire streamingdiensten of je eigen persoonlijke afspeellijsten. Maar dat is niet alles! De Yamaha MusicCast 50 biedt diverse mogelijkheden om jouw luisterervaring naar een hoger niveau te tillen. Koppel de speaker aan een tweede MusicCast 50 speaker en geniet van een meeslepend stereogeluid dat je hele kamer vult. Wil je een nog intensere ervaring? Sluit de speaker dan aan op een soundbar of receiver en geniet van een indrukwekkende surround sound. En het beste is dat je de speaker op verschillende manieren kunt bedienen. Naast de handige bediening via de Yamaha MusicCast Controller app, zijn er ook fysieke toetsen op de bovenzijde van de speaker. Zo kun je altijd snel en gemakkelijk jouw favoriete nummers selecteren, zonder dat je je smartphone of tablet nodig hebt. Met de Yamaha MusicCast 50 Wit haal je niet alleen een speaker van topkwaliteit in huis, maar ook een veelzijdig apparaat dat jouw muziekervaring naar nieuwe hoogten brengt. Het strakke en moderne design past perfect in elk interieur, terwijl de krachtige geluidsprestaties zorgen voor een meesle.

Pluspunten
  • Je kunt de speaker via MusicCast verbinden met andere MusicCast apparaten in je huis. Met AirPlay kan de speaker muziek streamen van Apple apparaten. De speaker kan verbinding maken met duizenden radiostations via internet.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om een mp3-speler met een aux-kabel aan te sluiten op de speaker. Om te kunnen streamen heb je een Spotify Premium account nodig.

Veelgestelde vragen over de Yamaha Musiccast 50 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha Musiccast 50 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha Musiccast 50 Wit. Als je de Yamaha Musiccast 50 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha Musiccast 50 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.