Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Yamaha NS-F 51 Zwart (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha NS-F 51 Zwart (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha ANSF51BL.

Specificaties Yamaha NS-F 51 Zwart (per paar)

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

ANSF51BL

Omschrijving van de Yamaha NS-F 51 Zwart (per paar)

Met de Yamaha NS-F 51 zit je elke filmavond op het puntje van je stoel. De krachtige geluidsprestaties van deze passieve zuil speakers, met een maximaal vermogen van 240 watt, zorgen voor een meeslepende geluidservaring. Dankzij de dubbele woofers geniet je van een vol geluid, terwijl de tweeter ervoor zorgt dat melodieën en filmeffecten helder worden weergegeven. Deze speakers zijn voorzien van een basreflexpoort aan de achterkant, waardoor de bastonen extra diep en indrukwekkend klinken. Dit zorgt ervoor dat elke film, serie of sportwedstrijd een intense beleving wordt. Plaats de speakers naast je televisie en zorg ervoor dat er minimaal 20 cm ruimte is tussen de speakers en de muur. Op deze manier creëer je de ideale luisteropstelling en haal je het beste geluid uit deze speakers. Met de Yamaha NS-F 51 zwarte speakers geniet je keer op keer van een meeslepende geluidservaring. Laat je onderdompelen in de wereld van je favoriete films en series, waarbij je elk detail kunt horen. De strakke zwarte kleur geeft de speakers een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elk interieur. Kortom, met de Yamaha NS-F 51 haal je niet alleen hoogwaardige geluidsprestaties in huis, maar ook een prachtig design dat jouw home entertainment setup compleet maakt.

Pluspunten
  • Het krachtige geluid wordt geleverd door een maximale vermogen van 240 watt. De klank van de lage tonen wordt verbeterd door de basreflexpoort.

Minpunten
  • Wanneer de speaker tegen de muur staat, werkt de basreflexpoort niet goed.

Veelgestelde vragen over de Yamaha NS-F 51 Zwart (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha NS-F 51 Zwart (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha NS-F 51 Zwart (per paar). Als je de Yamaha NS-F 51 Zwart (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha NS-F 51 Zwart (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.