Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Yamaha NS-SW300 Glanzend Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha NS-SW300 Glanzend Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha ANSSW300PB.

Specificaties Yamaha NS-SW300 Glanzend Zwart

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

ANSSW300PB

Omschrijving van de Yamaha NS-SW300 Glanzend Zwart

De Yamaha NS-SW300 Glanzend Zwart is dé perfecte aanvulling op jouw hifi- of surround set. Deze krachtige actieve subwoofer zorgt voor een indrukwekkende geluidservaring bij zowel muziek als films. Met zijn glanzende zwarte afwerking is deze subwoofer niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met de Twisted Flare-basreflexpoort worden lage tonen op een verbeterde manier weergegeven. Dit resulteert in een dieper en voller basgeluid dat je helemaal onderdompelt in de muziek of film. Dankzij de geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen geniet je keer op keer van een gedetailleerde en nauwkeurige audioweergave. De Yamaha NS-SW300 Glanzend Zwart is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met zijn strakke design en hoogwaardige afwerking is deze subwoofer een ware eyecatcher in elke ruimte. Laat je verrassen door de kracht en precisie van de Yamaha NS-SW300 en geniet van een meeslepende geluidservaring zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • De Advanced YST-technologie en de Twisted Flare-basreflexpoort zorgen voor een verbeterde geluidskwaliteit van de lage tonen. In de stand-by modus verbruikt de subwoofer vrijwel geen energie.

Minpunten
  • De subwoofer heeft een hoger gewicht dan andere modellen in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Yamaha NS-SW300 Glanzend Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha NS-SW300 Glanzend Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha NS-SW300 Glanzend Zwart. Als je de Yamaha NS-SW300 Glanzend Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha NS-SW300 Glanzend Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.