Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Yamaha R-S202 DAB+ Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha R-S202 DAB+ Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha ARS202DBL2.

Specificaties Yamaha R-S202 DAB+ Zwart

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

ARS202DBL2

Omschrijving van de Yamaha R-S202 DAB+ Zwart

De Yamaha R-S202 DAB+ Zwart is een indrukwekkende stereo-ontvanger waarmee je moeiteloos kunt genieten van ruisvrije DAB+ radio. Dit betekent dat je nu kunt luisteren naar je favoriete radiostations met een ongekende helderheid en kwaliteit. Met zijn krachtige vermogen van 100 watt per kanaal is deze ontvanger in staat om zelfs de grootste speakers aan te sturen, zodat je kunt genieten van een meeslepend en vol geluid. Wat deze ontvanger echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen via Bluetooth vanaf je smartphone of tablet. Hierdoor kun je eenvoudig je favoriete afspeellijsten afspelen en je muziekervaring naar een hoger niveau tillen. Daarnaast beschikt de Yamaha R-S202 DAB+ Zwart over extra speakeraansluitingen, zodat je maar liefst 2 paar luidsprekers kunt aansluiten. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een set speakers kunt plaatsen in de zithoek en een andere set bij de eettafel, waardoor je overal in huis kunt genieten van je favoriete muziek. Met slechts één druk op de knop kun je eenvoudig bepalen via welke speakers je de muziek wilt horen. Dit geeft je de flexibiliteit om de perfecte sfeer te creëren, of je nu een feestje geeft of gewoon wilt ontspannen. De Yamaha R-S202 DAB+ Zwart combineert geavanceerde technologie met een stijlvol ontwerp, waardoor het niet alleen een geweldige aan.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde DAB+ tuner krijg je een storingsvrij, digitaal radiosignaal. Je kunt muziek naar de ontvanger streamen vanaf je smartphone of tablet.

Minpunten
  • Dit is geen AV-receiver, dus het is niet geschikt voor het creëren van een home cinema surround geluidsopstelling.

Veelgestelde vragen over de Yamaha R-S202 DAB+ Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha R-S202 DAB+ Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha R-S202 DAB+ Zwart. Als je de Yamaha R-S202 DAB+ Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha R-S202 DAB+ Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.