Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Yamaha RX-V4A

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha RX-V4A. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha ARXV4ABL.

Specificaties Yamaha RX-V4A

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

ARXV4ABL

Omschrijving van de Yamaha RX-V4A

Met de Yamaha RX-V4A haal je het beste uit je game- en filmervaringen. Deze receiver is voorzien van Variable Refresh Rate, waardoor de vertraging tussen je spelconsole en de tv tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor heb je altijd een voorsprong op je tegenstander in een spannend schietspel. Bovendien kun je de 5.1-kanaals receiver naadloos integreren met het Yamaha MusicCast systeem, zodat je draadloos kunt genieten van je favoriete muziek. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de receiver eenvoudig bedienen, maar je hebt ook de mogelijkheid om dit draadloos te doen via wifi met je smartphone of tablet. Daarnaast wordt er een handige meetmicrofoon meegeleverd, waarmee je het geluid perfect kunt afstemmen op de akoestiek van de ruimte. Zo geniet je altijd van een optimale geluidsweergave, of je nu naar een film kijkt of aan het gamen bent. Dankzij de 4 HDMI-poorten kun je moeiteloos je televisie en andere apparaten aansluiten op de receiver. Zo kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende bronnen en ben je altijd verbonden met al je entertainmentapparaten. Kortom, de Yamaha RX-V4A is de ideale receiver voor iedereen die graag intens wil genieten van games en films, met een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Door de Variabele Vernieuwingsfrequentie is de ontvanger geschikt voor gaming en het kijken van films, omdat er minder vertraging optreedt. Integreer de ontvanger met het Yamaha MusicCast multiroom systeem en stream muziek door je hele huis. Dankzij de meegeleverde meetmicrofoon kun je het geluid afstellen op de akoestiek van je kamer.

Minpunten
  • De ontvanger ondersteunt geen Dolby Atmos, waardoor het geluid niet op realistische wijze om je heen wordt weergegeven.

Veelgestelde vragen over de Yamaha RX-V4A en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha RX-V4A klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha RX-V4A. Als je de Yamaha RX-V4A wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha RX-V4A is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.