Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Yamaha RX-V6A

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha RX-V6A. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha ARXV6ABL.

Specificaties Yamaha RX-V6A

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

ARXV6ABL

Omschrijving van de Yamaha RX-V6A

Met de Yamaha RX-V6A beleef je een meeslepende geluidservaring dankzij de geavanceerde Dolby Atmos technologie. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt weerkaatst, waardoor je het gevoel krijgt dat je midden in de actie zit. Of het nu een spannende film is met indrukwekkende helikopterscènes of een concert waarbij je het gevoel hebt dat je vooraan staat, met de RX-V6A komt het geluid echt tot leven. Niet alleen biedt deze receiver een meeslepende geluidservaring, maar ook het gemak van de Height Virtualizer. Dit unieke kenmerk zorgt ervoor dat je geen extra speakers naar het plafond hoeft te richten om van Dolby Atmos te kunnen genieten. De virtualizer bootst dit effect namelijk perfect na, waardoor je zonder extra inspanning kunt genieten van een driedimensionaal geluid. Bovendien wordt de RX-V6A geleverd met een handige meetmicrofoon, waarmee je het geluid eenvoudig kunt afstemmen op de akoestiek van de ruimte waarin je je bevindt. Maar dat is nog niet alles! Met het Yamaha MusicCast multiroomsysteem kun je ook draadloos meerdere Yamaha MusicCast speakers in je huis met elkaar verbinden. Dit betekent dat je moeiteloos je favoriete nummers door het hele huis kunt afspelen, waar je ook bent. Of je nu in de keuken staat te koken of ontspant in de woonkamer, met de RX-V6A en het MusicCast-systeem cre.

Pluspunten
  • Dankzij de Dolby Atmos technologie wordt het surround geluid via het plafond weerkaatst. Koppel de receiver aan het Yamaha MusicCast multiroom systeem en stream muziek doorheen je hele huis. Met de meegeleverde meetmicrofoon stem je het geluid af op de akoestiek van je kamer.

Minpunten
  • Het apparaat heeft geen bedieningsknoppen, alleen de afstandsbediening heeft deze.

Veelgestelde vragen over de Yamaha RX-V6A en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha RX-V6A klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha RX-V6A. Als je de Yamaha RX-V6A wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha RX-V6A is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.