Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Yamaha SR-B20A Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha SR-B20A Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha ASRB20AWH.

Specificaties Yamaha SR-B20A Wit

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

ASRB20AWH

Omschrijving van de Yamaha SR-B20A Wit

Met de Yamaha SR-B20A Wit haal je een krachtige soundbar in huis die zorgt voor een meeslepende geluidservaring bij je televisie. Dankzij de 3D Virtual Surround Sound technologie wordt het geluid op een unieke manier via de muren naar je luisterpositie gekaatst, waardoor je je midden in de actie waant. Of je nu een spannende film kijkt of naar je favoriete muziek luistert, met deze soundbar komt het geluid tot leven. De Yamaha SR-B20A Wit is voorzien van zowel een hdmi als optische aansluiting, waardoor je hem eenvoudig kunt verbinden met je televisie. Hierdoor geniet je snel en moeiteloos van een indrukwekkende geluidsweergave. Bovendien is de soundbar uitgerust met bluetooth, waardoor je draadloos kunt luisteren naar je favoriete muziek via je smartphone of tablet. Geen gedoe meer met kabels, maar gewoon genieten van je muziek in hoge kwaliteit. Let op: om de soundbar aan te sluiten via hdmi dien je nog wel zelf een hdmi kabel aan te schaffen. Met de Yamaha SR-B20A Wit haal je niet alleen een krachtige soundbar in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn strakke witte design past hij perfect bij elke televisieopstelling. Dompel jezelf onder in een wereld van geluid met de Yamaha SR-B20A Wit.

Pluspunten
  • De soundbar beschikt over zowel een hdmi- als een optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten. Met behulp van bluetooth kun je jouw smartphone verbinden met de bar.

Minpunten
  • Er is geen HDMI-kabel inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Yamaha SR-B20A Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha SR-B20A Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha SR-B20A Wit. Als je de Yamaha SR-B20A Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha SR-B20A Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.