Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Yamaha SR-B20A Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha SR-B20A Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha ASRB20ABL.

Specificaties Yamaha SR-B20A Zwart

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

ASRB20ABL

Omschrijving van de Yamaha SR-B20A Zwart

Geniet met de Yamaha SR-B20A Zwart van een meeslepende 3D Virtual Surround Sound-ervaring bij jouw televisie. Deze soundbar creëert een unieke geluidsbeleving door het geluid via de muren naar jouw luisterpositie te weerkaatsen, waardoor het extra realistisch klinkt. Met de aanwezigheid van zowel een hdmi als optische aansluiting, is het gemakkelijk om de soundbar met jouw televisie te verbinden. Naast het verbeteren van jouw kijkervaring, biedt de Yamaha SR-B20A ook de mogelijkheid om draadloos van jouw favoriete muziek te genieten. Schakel eenvoudig over naar bluetooth en luister draadloos via jouw smartphone of tablet naar de beste nummers. Om de soundbar via hdmi aan te sluiten, dien je wel nog een hdmi-kabel aan te schaffen. Met zijn strakke zwarte ontwerp voegt de Yamaha SR-B20A een stijlvolle touch toe aan jouw home entertainment setup. Of je nu films kijkt, naar muziek luistert of games speelt, deze soundbar levert een meeslepend geluid dat je volledig onderdompelt in de wereld van het entertainment. Ontdek de kracht van 3D Virtual Surround Sound met de Yamaha SR-B20A Zwart en beleef geluid op een geheel nieuw niveau.

Pluspunten
  • De soundbar beschikt over een hdmi- en een optische aansluiting om deze op de tv aan te sluiten. Je kunt jouw smartphone via bluetooth verbinden met de bar.

Minpunten
  • Er wordt geen HDMI-kabel bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Yamaha SR-B20A Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha SR-B20A Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha SR-B20A Zwart. Als je de Yamaha SR-B20A Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha SR-B20A Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.