Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Yamaha WXA-50 MusicCast

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha WXA-50 MusicCast. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha AWXA50DS.

Specificaties Yamaha WXA-50 MusicCast

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

AWXA50DS

Omschrijving van de Yamaha WXA-50 MusicCast

De Yamaha WXA-50 is een compacte netwerkversterker die een nieuwe dimensie toevoegt aan je muziekervaring. Met deze versterker kun je moeiteloos muziek afspelen vanuit verschillende bronnen. Of je nu verbonden bent via wifi of een kabel, het is allemaal mogelijk. Dankzij de handige AirPlay, Spotify Connect en Bluetooth functies kun je draadloos muziek streamen vanaf je mobiele apparaten. Wat deze versterker echt bijzonder maakt, is de MusicCast technologie. Met slechts een paar tikken op je smartphone kun je een multiroom systeem creëren. Koppel eenvoudig andere MusicCast spelers en bepaal per apparaat welke muziek je wilt beluisteren. Zo kun je in elke kamer genieten van je favoriete nummers. Met een indrukwekkend vermogen van 70 watt per kanaal kan deze versterker zelfs grotere speakers aansturen, waardoor je kunt genieten van een vol en krachtig geluid. Wil je de allerbeste geluidskwaliteit ervaren? Dan kun je via DLNA lossless audiobestanden naar de versterker sturen. Zo kun je genieten van een helder en gedetailleerd geluid, alsof de artiest recht voor je staat. De Yamaha WXA-50 is niet zomaar een versterker, het is een alles-in-één muziekoplossing die jouw muziek tot leven brengt. Dompel jezelf onder in de wereld van hoogwaardige audio en geniet van elk moment met de Yamaha WXA-50 MusicCast.

Pluspunten
  • Je kunt de versterker gemakkelijk een plek geven vanwege zijn compacte formaat. Met MusicCast kun je de versterker verbinden met andere MusicCast-apparaten in huis. De versterker streamt muziek van Apple-apparaten via AirPlay.

Minpunten
  • De set streamt niet in cd kwaliteit door het ontbreken van Bluetooth aptX.

Veelgestelde vragen over de Yamaha WXA-50 MusicCast en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha WXA-50 MusicCast klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha WXA-50 MusicCast. Als je de Yamaha WXA-50 MusicCast wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha WXA-50 MusicCast is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.