Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Yamaha WXC-50 MusicCast

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Yamaha WXC-50 MusicCast. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Yamaha AWXC50DS.

Specificaties Yamaha WXC-50 MusicCast

Merk

Yamaha

Fabrikantcode

AWXC50DS

Omschrijving van de Yamaha WXC-50 MusicCast

De Yamaha WXC-50 MusicCast transformeert je bestaande audiosysteem in een geavanceerde netwerkspeler. Deze voorversterker biedt zowel wifi- als kabelverbindingen met internet, waardoor je eenvoudig verbinding kunt maken met je versterker, home cinema set of hifi systeem. Dankzij het compacte formaat kun je de voorversterker moeiteloos een geschikte plek geven in je audio-opstelling. Met de Yamaha WXC-50 kun je draadloos muziek streamen naar je audiosysteem via populaire platforms zoals Spotify Connect, AirPlay en Bluetooth. Daarnaast kun je met de MusicCast-functionaliteit je systeem uitbreiden tot een meerkamersysteem. Hiermee kun je andere MusicCast-spelers koppelen en met behulp van de app per kamer bepalen welke muziek je wilt afspelen. Om de hoogste geluidskwaliteit te garanderen, kun je via DLNA lossless audiobestanden naar de versterker sturen. Op deze manier kun je optimaal genieten van je favoriete muziek in de beste geluidskwaliteit. Met de Yamaha WXC-50 MusicCast haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke netwerkspeler in huis die je audiosysteem naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Je vindt eenvoudig een plek voor de voorversterker vanwege zijn compacte formaat. Met MusicCast kun je de versterker verbinden met andere MusicCast apparaten in huis. De versterker streamt muziek van Apple apparaten via AirPlay.

Minpunten
  • De set kan geen cd-kwaliteit streamen vanwege het ontbreken van Bluetooth aptX.

Veelgestelde vragen over de Yamaha WXC-50 MusicCast en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Yamaha WXC-50 MusicCast klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Yamaha WXC-50 MusicCast. Als je de Yamaha WXC-50 MusicCast wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Yamaha WXC-50 MusicCast is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.